недеља, 15. август 2010.


Oko mene je svet prepun duginih boja a ja se bojim da ih dodirnem, pitam se koja je moja....
Mozda je zuta, topla ko suncevi zraci kad greju...
Ili je plava, vedra ko nebo i oblaci sto se smeju...
Da nije crvena, nalik na tresnju sto iza lista viri...
il` ko ruza kojom se zakite sesiri...
A da nije zelena, meka ko polje siroko...
puno cvetova da ih ne moze prebrojati oko...
Ljubicasta ko ljubicice, roza ko boja masnice, narandzasta ko oganj zivi,
svaka je lepa i svakoj treba da se divi...
Moja je boja, boja moje duse iz koje se eto na papir beli ovaj, redovi mastila iz pera suse...

5 коментара:

  1. Sve su boje tvoje. Ti imas pravo na sve boje, na celi svet, veruj u sebe, veruj drugima,voli sve, ljubi i pozeli sebi jubav, pozeli sve sto mislis da ti treba i poveruj u cuda, desice ti se.Velika je to moc i velika nauka. Pesmica je fantasticna. Dozvolicu sebi da (pozajmim copijom) pozajmim tvoju pesmicu, a tvoja je boja( najveca ljubav) ipak ljubicasta-ljubicasto plava izgleda. Pusa i nemoj nikad biti tuzna, tebi tuga ne treba. Tu smo mi da tuge isteramo i da zabranimo da se vrate. A ti imas veliko srce i ko ga nije jos otkrio sam je kriv. Al za nista nije kasno. Hvala ti na divnim recima i na podrsci sada kada je nekome to najpotrebnije. Veliko si srce.

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala i tebi draga moja Pipi,hvala na divnim recima razumevanja iako me tek po redovima znas...
    Da moja boja jeste ljubicasto plava a srce mi je veliko za citav ovaj predivni svet i ljude koji u njemu zive... Tuga se samo ponekad u mojoj dusi javi bas zato sto ljudi oko mene neumeju razaznati boju moje duse, toplinu mog stiska ruku i sjaj u mojim ocima... A ti eto umes i mozes osetiti toplinu mojih reci iz duse i u setnim redovima misli mojih... To ne moze svako, ti si odabrana da volis i pomazes ljudima da budes u neprestalnom kontaktu sa prirodom i njenim darovima koje tvoje vredne ruke pretvaraju u prava remek dela koja odisu tobom... Neznam gde zivis, neznam ko si ali osecam da si veliki covek vredan postojanja i zato hvala ti na svim divnim recima meni upucenim...Hvala ti i u ime svih onih kojima pomazes... Pipi ti si divno cudo koje je vredno postojanja... Voli te tvoja vila...

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala ti draga moja, mislim da smo jako slicne i dobro dosla u klub dobrih dusa. Nismo same. I ja tebe obozavam i puno, puno volim.

    ОдговориИзбриши
  4. Ako ti nije previse, javi se na e-mailu: s.pipistrela@gmail.com , samo ako ti ne stvaram dosadu, volela bih da se pisem malo sa tobom, posebna si zaista, a malo ima takvih. Mozda dopunimo malo zivotna iskustva, verujem da da. Hvala ti unapred.
    Hvala ti za svaku napisanu rec na mom i na blogu male Stase i nase Bilje, zaista si posebna osoba, a to je ponekad bas potrebno. Srce si. Velika je to stvar, mi to razumemo odlicno.

    ОдговориИзбриши
  5. Naravno Pipi draga pisem ti obavezno...Hvala za lepe reci, za pozitivnu energiju kojom zracis...
    Voli te vila...

    ОдговориИзбриши